حمایت ادارهکل میراث فرهنگی استان اصفهان از توسعه صنعت گردشگری
طی بازدید مدیرکل جدید سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان از محورهای عملکردی و عملیاتی شرکت توسعه سیاحتی سپاهان، پیرامون پروژههای آتی تفریحی و گردشگری و تعاملات ارزنده برای رفع مسائل زیرساختی با همراهی شرکت توسعه سیاحتی سپاهان بحث و گفتوگو شد.
طی بازدید مدیرکل جدید سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان از محورهای عملکردی و عملیاتی شرکت توسعه سیاحتی سپاهان، پیرامون پروژههای آتی تفریحی و گردشگری و تعاملات ارزنده برای رفع مسائل زیرساختی با همراهی شرکت توسعه سیاحتی سپاهان بحث و گفتوگو شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت توسعه مجتمعهای سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان، دکتر امیر کرمزاده در حاشیه بازدید از محورهای عملکردی و عملیاتی شرکت توسعه سیاحتی سپاهان اظهار داشت: با اقدامات مجموعه مدیریت جدید شرکت توسعه سیاحتی سپاهان طی دو سال اخیر این مجموعه از حالت عمومی بودن و ارائه خدماتی که میتواند زیانده باشد به مرحله سود دهی رسیده است.
وی با بیان آنکه چشمانداز بسیار خوبی در این شرکت ترسیم شده، افزود: گردشگری چند مولفه دارد که اگر به طور همزمان در یک مجموعه جمع شود میتواند باعث موفقیت شود.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان درخصوص مجموعه تازه تأسیس کوه نور صفه گفت: شرکت توسعه سیاحتی سپاهان توانسته سایت بسیار زیبایی را با ظرفیتهای نوری ایجاد کند که در ان اشکال مختلف حیوانات و زندگی را با نور نشان داده میشود که میتواند آرامشی را برای گردشگران خاطره انگیز کند و این موضوع در حوزه گردشگری بسیار ارزشمند است.
وی خاطرنشان کرد: ما این آمادگی را داریم که در زمینه ارتقای فعالیتی مجموعه همراهی کرده و نسبت به زیرساختهای گردشگری که ممکن بوده تا کنون در حق مجموعه کم کاری صورت گرفته باشد را از طریق دستگاههای اجرایی و حاکمیتی که سازمان میراث فرهنگی با آن مرتبط است بررسی و آن را از ظرفیتهای موظف فراخوان کنیم.
کرمزاده اظهار داشت: همچنین میتوانیم تسهیلاتی را هم برای اقدامات توسعهای همچون ساخت مجموعههای تفریحی بیشتر در این مکان زیبا در نظر گیریم.
وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در توسعه ظرفیتهای غذایی خاطرنشان کرد: در حوزه گردشگری 40 درصد رونق گردشگری به غذا و خوراکیهای محلی و سوغات تعلق دارد که امیدواریم در این محلها بیش از پیش به این موارد توجه شود.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان به حوزه صنایع دستی به عنوان یکی دیگر از مولفههای مهم گردشگری اشاره کرد و بیان داشت: امیدواریم در اماکن تحت مدیریت شرکت توسعه سیاحتی سپاهان فروشگاههای عرضه محصولات صنایع دستی فاخر ایجاد و به گردشگران ارائه شود.
همافزا برای توسعه تفریح و گردشگری در «نصف جهان»
همچنین سعید ساکت، مدیرعامل شرکت توسعه مجتمعهای سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان اظهارداشت: سازمان وزین میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به عنوان راهبر و سیاستگذار اصلی گردشگری در اصفهان محسوب میشود که میتواند با هدایتگری و تسهیلگری بهبود و رشد ویژهای را در پروژههای تفریحی و گردشگری آتی اصفهان رقم زند.
وی با بیان اینکه شرکت توسعه سیاحتی سپاهان پیگیری روند اقدامات خود را تنها در حوزه توسعه ظرفیتهای گردشگری دنبال نمیکند، گفت: به تازگی باتوجه به موقعیتهای جغرافیای تحت مدیریت این شرکت، اقدامات ویژهای برای تولید و تأمین انرژی در این شرکت صورت پذیرفته است و امیدواریم بتوانیم از تکنولوژی در کنار اقلیم ویژه اصفهان گام ویژهای برای تأمین رفاه شهروندان اصفهانی برداریم.
مدیرعامل شرکت توسعه مجتمعهای سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: طی حضور مدیرکل محترم سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی پیرامون موضوعات اقدامات صورت گرفته و پروژههای آتی تفریحی و گردشگری، درخصوص برگزاری رویدادهای مختلف مردمی در سطح ملی و بینالمللی برای معرفی آیینها، رسومها و سوغات فرهنگی اصفهان به گردشگران گفتوگو شد که امیدواریم در این خصوص بتوانیم تعامل ویژهای داشته باشیم.
وی بیان کرد: همچنین حل معضلات زیرساختی همچون مرتفعسازی مشکلات ایرلاین و پروازهای داخلی به اصفهان که به عنوان یکی از مقاصد گردشگری در جهان محسوب می شود از جمله دیگر مباحث مهم مطرح شده در این جلسه و بازدید بود.
وی از همراهی بخشهای مختلف اداره کل میراث فرهنگی با شرکت توسعه سیاحتی تشکر کرد.
انتهای پیام/